Tuesday, August 27, 2013

jamu menjamu

Posted by Ina zz at 11:31 PM
pejam pejam celik bulan syawal dah nak tiba ke penghujungnya *xnak cerita pasai duit raye*..cume, sejarah ari ni,  kami buat makan2 sket kat pat kerja..masing2 bawak makanan yang dah diplankan *wah wah wah*..macam2 ada..

laksa 
nasi terhimpit
kuah kacang
rendang nge leman
kek coklat
kueh pun ade..xtaw pe name~
anggur *de orang sponsor*
sirap bandung same itu orange laa
ayam masak merah *lupe plak*

baru mkan sket daa kenyang..tapi nak makan ag..makan punyer makan *sumbat selagi boleh*..iyea la kan..makanan free mana nak dapat kat atas muka bumi sekarang ni..lepas tu baru la sendat perut tu..mjur xterkeluar sume..kalau tak?? kang nanya..banjir la lab nanti..

kami orang ni anti-sosial*so sial*..jamuan besar2 yang akan dibuat ujung mnggu ni xde pung nak join..tapi bab men redah join jamuan org len..boleh plak..pe nak jadi daa..

anyways..jamu menjamu ni seronok bile same2 menjayakannya=) *tak gitu?*

1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

 

Usang@KJ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review