Tuesday, August 27, 2013

jamu menjamu

Posted by Ina zz at 11:31 PM 1 comments Links to this post
pejam pejam celik bulan syawal dah nak tiba ke penghujungnya *xnak cerita pasai duit raye*..cume, sejarah ari ni,  kami buat makan2 sket kat pat kerja..masing2 bawak makanan yang dah diplankan *wah wah wah*..macam2 ada..

laksa 
nasi terhimpit
kuah kacang
rendang nge leman
kek coklat
kueh pun ade..xtaw pe name~
anggur *de orang sponsor*
sirap bandung same itu orange laa
ayam masak merah *lupe plak*

baru mkan sket daa kenyang..tapi nak makan ag..makan punyer makan *sumbat selagi boleh*..iyea la kan..makanan free mana nak dapat kat atas muka bumi sekarang ni..lepas tu baru la sendat perut tu..mjur xterkeluar sume..kalau tak?? kang nanya..banjir la lab nanti..

kami orang ni anti-sosial*so sial*..jamuan besar2 yang akan dibuat ujung mnggu ni xde pung nak join..tapi bab men redah join jamuan org len..boleh plak..pe nak jadi daa..

anyways..jamu menjamu ni seronok bile same2 menjayakannya=) *tak gitu?*

TQ B Template

Posted by Ina zz at 11:14 PM 0 comments Links to this post
Kulit baru untuk blog usang aku..terima kasih banyak2 bagi BTemplate.com bagi kulit percume..walopun skin ni boleh dikatakan agak usang..kira ngam la kan kan kan!

yang penting comey=).

Saturday, April 6, 2013

bercuti untuk diri sendiri~

Posted by Ina zz at 1:19 PM 0 comments Links to this post
sometime terase sesak nafas dengan rutin kerja yg sama..or lebih tepat perkataannye, bosan!i need a break!

ujung minggu ni, sengaja apply cuti ari jumaat dan sabtu..only for myself..xde plan ape2 pun..cume terperak dalam bilik semata2 nak break habit kerja yg 5 dan 1/2 day work..jumaat daa berlalu..ari ni ari sabtu..well biasalah, ari sabtu adalah ari cuti ssetengah yg bekerja..tapi masih xde planning ape2 untuk ari ini..

barangkali teringin nak menonton movie kt pawangam..apakah movie yg ter-BEST kala ini..jup nak google...........................

GI Joe?? mcm menarik..emm


Friday, April 5, 2013

htc butterfly vs xperia z

Posted by Ina zz at 12:29 AM 0 comments Links to this post
keinginan untuk memiliki gadget 5 inch ni daa melebihi segala keinginan2 yg lain..paling teruk, almost everyday..ku akan mengadap lappy, semata2 nak mencari info tentang dua gadget yg boleh dikatakan bagus *boleh la* untuk ketika ini..daa macam2 website ku jelajah and then ku jump into a conclusion its all depends on individual preferences *pulaks* but really hope more improvements in future especially for htc *keep up a good work, im support u till now*..

personal opinion of cos HTC Butterfly..walaupun Xperia Z lebih bergaya dan memiliki camera yg ag bagus n bla bla bla yg bagus macam2 ag pasai xperia Z, HTC butterfly ttap jd choice ku..reason behind this..i dont know or mybe ku HTC user..

tetapi both device ni still ag out of budget ku..jd semangat untuk memiliki mesti dimulakan dengan usaha yg gigih * jimat dan simpan*..xpun tunggu je bonus tahun ni..abis cerita..

every victory in this life was just started with a dream or another phrase?

a dream came true!!!!

Thursday, April 4, 2013

usang yang teramat

Posted by Ina zz at 11:59 PM 0 comments Links to this post
lain macam aje title post tu..mane taknye daa hampir setahun xde update blog usang ni..sesuai sangat dengan namenya..jari ini terasa gatal tuk menaip atas keyboard yang berhabuk ni..nak coleteh ape pun, xtaw..

jam pun daa 12.10 am..mata pun tunggu masa aje nak tertutup secara auto..

cau cin cau dulu yek..jupe di laen pena (xtaw bile ag nak post "something" kat blog usang ni)

have a good day and have good dream~

 

Usang@KJ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review