Sunday, June 10, 2012

happiness inside YOU

Posted by Ina zz at 1:38 AM 0 comments Links to this post
no one is in charge happiness in your life except YOU..make peace with the past, so it never mess up your present..and don't compare your life to others because you have no idea what their journey all about.

don't take yourself so seriously because no one else does. even life is seen not fair but it is still good. all realize life is a school and you are here to learn, pass all your tests. meanwhile, problems is a part of curriculum that appear and fade away like algebra class but the lesson you learn will last a lifetime.

forgive everyone for everything..what other people think about you is none of your business. time heals almost everything, so give time, time.

Sunday, June 3, 2012

happY..i LIKE!

Posted by Ina zz at 11:45 AM 0 comments Links to this post

ase puas ati meng"makeover"kan blog ku..juz guna template y sedia ada sudaa..adjust sket2 kasi nmpk nice..

TINGGGGG!!!!!

kelabu pink..

comey gk gabungan dua color yg bkn favorite ku ni..huuuuuuu..dari semalam ag ku duk mencari blog template utuk tukaq template lame..bkn pe..mcm gelap semacam jew yg dulu tu..nak wat cmne "senjakala malam tiba"..cmne tu??..pkir la sendiri,nak tunjuk pun..dah tukaq ke yg lbih simple..lega sket mata ku y mnengok yg ni..

harap2 yg mengunjungi blog ni lebih ska template y simple ni..

setahun sudaaa..

Posted by Ina zz at 12:07 AM 0 comments Links to this post

ku pernah gak terdetik nak bukak blog ku ni..yg smmgnye dah agak lbih stahun xku jengah walopun seketika..tetiba ari ni..aku ase jari jemari ku yg dah x seberapa mahir nak tekan keyboard ni mcm gatal semacam aje nak menaip sesuatu kt blog usang ku ni..haaa..1st post ku setelah sekian lme mnyepi..agak2 de org rindu x dengan ku nyer blog ni..tah laa..agaknye xde org langsung pun ikot blog ku ni..ahahahahaaa..xkisah laa..asalkan jari jemari ku ni..lepaskan gian y dah mmg lame gile x tkan keyboard lappy.

apa ek nak cite kt blog ni..ku tgk mcm2 org wat kt blog zaman2 skrg ni..luah perasaan, jual mcm2, ilmu2 y berguna pun de..tp kt blog ku xde pe y spesel pun..hahaha..mede y merapu de laa..dulu ms blja sonok gak de blog ni..hari2 pas kuliah jew..mcm2 cite nak cite kat blog..skrg, mcm tandus je kepala ku ni..mcm dah msuk habuk pun boleh kira gak..huuu

kalu stahun lbih tu kira lme gak la kan??..x mcm pejamcelik pejamcelik je ke??aahh..ikot laa..janji ari ni dpt gak post something..tp ku xjanji pun nak update slalu..mne la taw klu sok2 ku dpt idea brilliant..phtu ase nak menaip, free plok..okey laa..de la latest update kat blog ni..

mcm daa lwat jew..jam pun daa angka 12 ni..bdk kecik xleh tido lwat..so, slamat malam sume..
 

Usang@KJ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review